Aluminium Kozijnen

Heeft u zich niet al eens afgevraagd waarom er in bijvoorbeeld winkelcentra zoveel aluminium puien voorkomen?
Aluminium kozijnen zijn niet alleen onderhoudsarm, ze zijn ook nog eens fantastisch om te zien! Ze worden gekenmerkt door slanke maar stevige vormen, dit zorgt voor elegante en tegelijkertijd degelijke kozijnen.
Door de nieuwste technologieƫn hebben aluminium kozijnen tegenwoordig een hoge isolatiewaarde. Dat is in alle jaargetijden een prettig gevoel. Als u zoekt naar een duurzaam raamkozijn, dan zijn aluminium raamkozijnen voor uw woning of bedrijf een uitstekende oplossing.

20151218_153849

 

 

 

 

 

 

Kozijnen op de juiste manier toepassen en monteren is belangrijk. Serko Geveltechniek heeft hierin al een jarenlange ervaring bij zowel woningen als utiliteitsbouw.

 

Over smaak valt niet te twisten.

Iedereen creƫert een woonomgeving die het beste past. U kunt kiezen voor sobere basisvormen of voor een traditionele rustieke stijl. Houdt u van speelse vormen of ziet u liever strakke lijnen? Of ben u op zoek naar die ene, speciale kleur? Geen enkel probleem: u kiest bij ons uit meer dan 400 kleuren en de meest uiteenlopende vormen.

 

Een warm gevoel

Als u aluminium kozijnen neemt, kiest u voor een krachtig en vormvast kozijn, uitstekend geschikt voor grote raamoppervlakken. Doordat de profielen thermisch zijn onderbroken zijn kou, tocht en condensatie aan binnenkant verleden tijd. Samen met de uitstekende inbraakwerendheid bieden aluminium kozijnen u daarom een zorgeloos en veilig comfort.

20130429_110627