Kunststof schuifpui

Er zijn vele modellen mogelijk bij een kunststof schuifpui. Of het nu om een 1 delige- of een 6 delige schuifpui gaat. U kunt zelf bepalen waar een schuivend- of een vast deel moet komen.
Ook de schuifrichting kunt u kiezen.
Een schuifpui creƫert een ruimtelijk effect en het kan voor veel licht in huis zorgen. Zeker als de glasvulling zo groot mogelijk gehouden wordt.
Om visueel een mooie belijning in een geheel te verkrijgen, kan er gecombineerd worden met de verschillende tussenregels (horizontaal, verticaal of schuin).
Er kunnen ook horizontale tussenregels toegepast worden zodat er bijvoorbeeld een borstwering gecreƫerd wordt. Dit heeft ook het voordeel dat de ramen schoner blijven i.v.m. het opspattende regenwater. Op deze manier kan ook een verwarmingsradiator van buitenaf uit het zicht blijven.
De meest gangbare soorten glas of panelen kunnen toegepast worden. De panelen kunnen in de kleur van het kozijn gemaakt worden of juist een andere kleur om te accentueren.

kunststof-schuifpui

Laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Wij adviseren om niet te kiezen voor een parallel schuifpui, maar voor een standaard – of hefschuifpui. Een parallel schuifpui is eigenlijk een kozijn waarbij het te openen deel aan een rails hangt. Deze uitvoering is minder stabiel dan de standaard- of hefschuifpui die een rails aan de onderzijde hebben.

 

Ventilatie in uw kunststof schuifpui

Ventilatieroosters in uw kunststof schuifpui zorgen voor voldoende frisse lucht. Ventileren is namelijk van essentieel belang voor een gezond binnenklimaat. De ventilatieroosters kunnen zowel in het schuivende als in het vaste deel van de kunststof schuifpui worden geplaatst.

 

Bij grote afmetingen is het beste om voor aluminium te kiezen.