Screens

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door een relatief kleine omkasting die in diverse vormen leverbaar is heeft een screen een strakke en compacte uitstraling. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor woning en kantoor.

 

Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Er zijn verschillen de vormen van de kast mogelijk.  Hoe groot een kast voor de screen moet zijn is afhankelijk van de ruimte die nodig is voor het doek.
Er zijn veel variaties in het doek mogelijk; kleur, materiaal en de lichtdoorlatendheid. U kunt een keuze maken uit ons stalenboek.

De kasten en zijgeleiders zijn vervaardigd in aluminium en kunnen in vele verschillende kleuren aangeboden worden. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing op alle woonhuizen, maar ook worden ze veelvuldig toegepast op grotere gebouwen.
20140611_165216

Voor de bediening van de screen zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk handbediend met een band of elektrisch. Elektrisch maakt het bedienen makkelijker. Zeker als het om de grotere screens gaat. Bij bandbediening kan dit erg zwaar gaan.

 

Voornamelijk werken wij met screens die windvast zijn. Het grote verschil zit hem in de geleiders en het doek die als een soort rits in elkaar ritsen.

20130607_105042